Intre 7 si 11 Mai 2008, marea va fi mai aproape de tine.

Intre 7 si 11 Mai 2008, Set Events aduce marea mai aproape de tine. Chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei, va avea loc a treia editie a expozitiei internationale de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show.

Timp de cinci zile, expozanti din Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria si Franta vor prezenta in cadrul Romanian Boat Show cele mai noi ambarcatiuni si accesorii pentru acestea. Pe o suprafata de 12.000 de metri patrati vei putea sa navighezi printre yachturi de lux, barci cu motor, veliere, ambarcatiuni lucrate manual si numeroase accesorii.

De asemenea, vei putea obtine informatii in legatura cu ultimele trenduri in domeniul yachtingului, atat de la expozanti, cat si de la publicatiile de specialitate prezente in cadrul Romanian Boat Show. Evenimentul te va pune in tema si cu oferte din domenii conexe yachtingului, cum sunt investitiile imobiliare, masinile de lux si ofertele de leasing.

Retail jobs

Mai mult decat o expozitie, Romanian Boat Show isi propune sa fie un spatiu semi-formal pentru discutii intre expozanti si potentialii lor client. In acest scop, vom amenaja in incinta expozitiei un spatiu lounge unde va puteti relaxa si, in acelasi timp, primi informatii sau chiar semna un contract pentru cumpararea unui yacht.

Alaturi de Regatta Marii Negre, eveniment ce va avea loc intre 18-20 Iulie 2008 in Marina Ana Yacht Club din Eforie Nord, Romanian Boat Show reprezinta un nou pas efectuat de Set Events pentru a ajuta la dezvoltarea pietei de yachturi si ambarcatiuni din Romania. Mai mult, speram ca, in curand, vom putea vorbi si despre o cultura a yachtingului in Romania si despre un profil clar conturat al cumparatorului de yachturi roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.