Fa-ti curaj si spune pe bune... Mergi in Snowpark?

A fost un weekend incendiar in Poiana Brasov. Pe 9 februarie, partia Bradul a fost martora unui eveniment iesit din comun. Sprite si H2O au continuat seria SnowStyle, cu un concurs de Big Air.

A fost necesara devierea traficului aerian pentru a evita coliziunile de tot felul. Publicul a gustat o multime de trick-uri incendiare, precum 360, 540, 720 cu stalefish, rodeo five frontside, five cork, switch five, switch backside 360, backflip tailgrab.

Sprite SnowStyle Big Air a insemnat cucerirea tarii de riderii straini. SUA, Canada si Bulgaria si-au adus reprezentantii care s-au dovedit a fi adversari valorosi. Lupta a fost grea, crescand nivelul competitiei.

In final, podiumul a fost ocupat de doi rideri americani, Chad si Curtis, urmati de Geza din Miercurea Ciuc. Oaspetii invingatori straini au fost apoi invitati la rock, in Club Kabinet. Pe 23 februarie atmosfera se incinge din nou in Poiana, la urmatorul Eveniment Sprite SnowStyle. Fa-ti curaj si spune pe bune... Mergi in Snowpark?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.