O proaspata mamica a intrebat ce Reddit care sunt cele mai infricosatoare lucruri pe care le-au spus copiii lor despre prietenii imaginari.

1. "Pe cand avea trei ani, fiul meu imi povestea mai mereu despre omul care locuieste in dormitorul parintilor mei. De fiecare data cand ne intorceam de la ei, imi spunea de el. Asa ca, la un moment dat, l-am intrebat cum arata.

- Nu are fata, mi-a raspuns."

2. "La varsta de 3 ani, fata mea avea un prieten imaginar. Ne spunea ca locuieste in dulapul ei si, in timpul zile, se juca impreuna. Nimic deosebit. Doi ani mai tarziu, in timp ce eu si sotul meu ne uital la filmul de groaza Amityville, fiica mea intra in camera exact in momentul in care ochii fetitei moarte din film devin negri.

- Oh, seamana cu Kelly, spune ea.

- Care Kelly, o intrebam noi?

- Stiti voi, fata moarta care a locuit la mine in dulap."

3. "Parintii unuia dintre elevii mei povestea, in timpul unei sedinte, ca este foarte ingrijorata de povestile pe care fiul ei, in varsta de 7 ani, i le spune. Acesta sustine ca in camera lui locuieste o fantoma. Este un barbat in varsta, cu barba alba, care isi spune "Capitanul". Capitanul ii spune fiului ei ca, atunci cand va creste mare, sarcina lui principala va fi sa ucida oameni. Potrivit mamei, fiul plange mereu si spune ca nu vrea sa ucida oameni, dar Capitanul ii spune ca nu are de ales si ca, eventual, se va obisnui cu asta. "

4. "Pe cand fiica mea avea trei ani, avea doi prieteni imaginari, Dodo si Dede cu care se juca mereu. Nimic deosebit. Intr-una din zile, in momentul in care intram in camera ei, inchide telefonul de jucarie si, cu o voce serioasa si o fata inexpresiva imi spune:

- Raul se apropie.

M-a speriat teribil. Aparent, Raul era numele unuia dintre prietenii ei imaginari."

5. "Cand fratele meu era mic, vorbea tot timpul cu prietenii sau imaginari. La un moment dat, mama l-a auzit spunand:

- Nu il pot ucide, este singurul meu tata!"

6. "-Du-te la culcare, nu este nimic sub pat.

- Este in spatele tau acum.

Inca nu imi pot scoate cuvintele astea din cap."

7. "Le-am dat ca tema elevilor mei sa scrie despre un prieten sau despre familie.

- Despre cineva scrii, l-am intrebat pe unul dintre copii.

- Despre Jack, mi-a raspuns.

Citeste si:
5 lucruri pe care să le faci până la finalul anului
5 lucruri pe care să le faci...

- Cine este Jack?

- Prietenul meu invizibil.

- Poti sa-mi spui despre el.

- Este mort."

8. " Cand eram mic, pe la vreo 4 ani, auzeam voci. Obisnuiau sa spuna lucruri ca "A adormit inca?" "Nu, se preface". Ma speriau asa tare, incat faceam pe mine. Cand se intampla asta, radeau de mine. Uneori, ma bateau in somn. Locuiam doar eu cu parintii mei in casa. I-am numit "baietii rai din bucatarie." Zilele trecute, fiul meu, mi-a spus ca prietenul sau imaginar, Ben, i-a povestit despre toate acestea. La inceput am ras, dar cand a inceput sa imi dea detalii, ba sa-mi spuna chiar denumirea pe care le-o dadusem, m-am infricosat."

Foto: silueta fata sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.