Mustang Wanted este cel mai faimos dintre necunoscuti. Si asta pentru ca tanarul are o pasiune cat se poate de bizara: ii place sa sfideze moartea. Nu incercati asa ceva acasa!

Mustang Wanted are 26 de ani si este din Kiev. Acesta nu este numele sau adevarat, bineinteles, caci tanarul incearca pe cat posibil sa isi tine identintatea secreta. Pe Mustang nu il intereseaza faima ci doar sa isi poata face nestingherit de politie „acrobatiile”. Ah, da, am uitat sa va spun. Mustang are o pasiune cat se poate de bizara: ii place sa sfideze moartea catarandu-se de pe cele mai inalte cladiri, poduri sau stalpi fara nici un echipament de protectie.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ca el mai sunt si altii. Vitaly Raskolov are si el aceasta pasiune de a catara pe macarale si poduri cu inaltimi impresionante fara niciun fel de echipament de protectie. Numai ca Mustang a dus acest sport la un cu totul alt nivel, transformand „skywalking-ul” in „skyhanging”. Pentru ca Mustang nu doar se catara, ci atarna la propriu, tinandu-se doar cu bratele, pardon, doar cu un brat de cele mai multe ori, de marginea cladirii.

Potrivit unui interviu acordat pentru Daily Mail, Mustang povesteste ca a obisnuia sa lucreze ca si consilier juridic in Kiev. A renunta la acest job pentru a se dedica in totalitate acestei pasiunii sfidatoare. Este constient de pericolul la care se supune si ca, orice pas gresit poate insemna o moarte sigura. Isi asuma insa acest risc.

„Moartea nu este cel mai rau lucru care se poate intampla, spune tanarul. Toata lumea moarte, dar nu toata lumea ajunge sa isi traiasca viata asa cum doreste”.

Curajul sau a facut ca Mustang Wanted sa fie cel mai cunoscut dintre necunoscuti. Are o baza de fani solida, peste 6.000 de persoane care ii urmaresc cu sufletul la gura cascadoriile.

V-o spunem si noi, v-o spune si Mustang: Nu incercati asa ceva acasa!

Mai multe imagini cu impresionantele cascadorii ale lui Mustang Wanted puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina tanarului.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Sursa foto: Mustang Wanted


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.