Yuppy 1 Martie 2019 17:49
Pisica Merlin, de marimea unei sticle de apa, a cucerit fanii care o urmaresc pe contul de Instagram, prin frumusetea sa unica si prin ochii albi care o fac deosebita.

Ochii albi ai pisicii, in contrast cu blana gri si bogata, fac aceasta pisica sa semene cu o jucarie de plus, cum bine remarca si Bored Panda.

Animalul a devenit faimos cand stapanii sai, Nathaniel si Elliot Green, doi artisti, i-au dedicat o pagina de Instagram.

Cei doi si-au dorit pisica inca din 2017, cand o vazusera in cadrul unei zile deschise la o asociatie. Ulterior, cand s-au decis sa o adopte, au aflat ca Merlin era oarba.

Familia care a adoptat pisica spune despre ea ca este afectuoasa si ca ii place sa stea in brate, ca nu a distrus lucruri din casa, preferand mereu compania oamenilor. Aparent pentru ca s-a nascut fara vedere, nu are conceptul fricii si sare de la inaltimi mari.

Lucrurile care o fac deosebita pe Merlin sunt reprezentate si de trasaturile unice, rezultate in urma mix-ului a doua specii de pisici, fiind o corcitura intre rasa Munchkin si una persana. Aparent ochii albiciosi ar fi o cauza a faptului ca este oarba. Pe langa asta, mai are si alte probleme de sanatate si trebuie monitorizata permanent, lucru de care cei care o au in grija se ocupa fara probleme.

View this post on Instagram

Good Morning friends! #catoftheday #merlingriffith

A post shared by Merlin Griffith (@merlin.griffith) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.