In timpul unei partide de fotbal, dintre FC Barcelona-Elche, pe teren a intrat o pisica neagra care nu a vrut deloc sa paraseasca zona. Se pare, insa, ca prezenta felinei a adus ghinion formatiei gazda, noteaza USA Today.



FC Barcelona a invins Elche, in meciul din prima etapa Primera División, disputat duminica pe stadionul Camp Nou, din Spania.

Insa partida nu a devenit atat de discutata gratie infruntarii dintre cele doua echipe, cat pentru faptul ca o pisica neagra a ajuns sa fie in centrul atentiei pret de cateva minute bune. Aceasta a patrus pe gazon si, desi mai multe persoane au incercat sa o prinda pentru a o duce in siguranta in afara terenului, nu s-a lasat convinsa atat de usor.

Ulterior, responsabilii de pe marginea terenului au reusit sa o prinda. Pisica a parasit terenul in ovatiile celor prezenti, extrem de amuzanti de interventia felinei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.