O femeie a adoptat o pisicuta careia nimeni nu ii dadea vreo sansa, datorita aspectului sau si firii bolnavicioase. Abandonata, aceasta a primit o noua sansa si acum cucereste inimile celor de pe internet, scrie Bored Panda.

Porg este o pisica abandonata intr-o cutie de carton. Cand a fost gasita de o tanara, aceasta avea o rana mare la gat si o greutate foarte mica. Ulterior, cand a ajuns la un veterinar a primit primele ingrijiri.

Femeia a revenit la felina a doua zi si si-a dat seama ca nu poate renunta la ea. Cu un aspect neobisnuit, pisica a cucerit prin ochii uriasi si aspectul lor sticlos. Daca initial si-a propus sa o tina pana cand se va recupera si va putea fi adoptata, femeia a decis ulterior sa o primeasca in familia ei.

Numele Porg l-a primit gratie ochilor sai, care o fac pe pisica sa semene cu un personaj din "Star Wars".

Ulterior, s-a aflat ca pisica sufera de o afectiune ereditara rara, cunoscuta ca sindromul Ehlers Danlos, care ii afecteaza pielea. Pisica mai are o boala oculara care se numeste luxations si primeste zilnic picaturi de ochi.

Fiind o fire extrem de bolnavicioasa, noii stapani au trebuit sa invete cum sa o ingrijeasca pentru a-i mentine pielea sanatoasa. In garderoba pisicutei sunt deja multe tinute care o fac o adevarata vedeta pe Instagram, unde Porg are un cont personal.

View this post on Instagram

Did someone say, Porg treats!?! 😍 . . . . . . : . #porgthekitten #ehlersdanlossyndrome#kittens #kittensofinstagram #rescued #fosterfail #catsofinstagram #porg

Citeste si:
Cum să ai grijă în mod ideal de digestia pisicii tale ?
Cum să ai grijă în mod ideal...

A post shared by Porg (@porg_the_glass_kitten) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.