Un politist a fost atat de impresionat de cazul unei pisici, incat a ales sa faca o schimbare si a adoptat-o. Nu a durat mult pana cand felina i-a devenit ajutor si "partener" la locul de munca.

O femeia a postat in urma cu ceva timp un anunt prin care mentiona ca ofera spre adoptie trei pisicute. Primul raspuns pe care l-a primit a fost de la un barbat care, asa cum avea sa se dovedeasca, voia sa foloseasca pisoii pe post de momeala in cazul batailor cu caini, informeaza The Dodo.

Imediat ce politia a aflat despre incident s-a implicat in rezolvarea cazului. Ofiterul Andy Simmons, de la o sectie de politie din Carolina de Nord, a hotarat fie parte directa din salvarea micutelor feline. Acesta a mai fost implicat in salvarea unei pisici care se afla pe autostrada aglomerata candva, pe care o si adoptase. Dar pentru ca avea o stare de sanatate precara, felina nu a supravietuit. Nereusind sa treaca peste pierderea primei pisici, omul legii a decis sa salveze o alta.

Dupa ce a aflat despre anuntul postat de femeie pe pagina de Facebook, a decis sa gaseasca un camin pentru doua dintre pisici si sa o adopte el insusi pe a treia.

Mercy (n.r. compansiune), cum a fost numita pisicuta, il urmeaza oriunde prin casa, dar mai ales la locul de munca. Aceasta ajunge de multe ori la serviciul ofiterului si a devenit curand indragita de toti colegii barbatului. Daca la inceput multi erau sceptici in privinta pisicii, acum nu concep sa nu o aiba o zi alaturi de ei.


Sursa foto The Dodo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.