Tatal lui Kaley West a murit in urma cu trei ani. Fiind extrem de apropiata de acesta, si-ar fi dorit foarte mult sa il aiba alaturi de ea in ziua nuntii, cand ar fi fost mireasa. Cei patru frati ai ei au gasit o metoda emotionanta sa il aduca pe parintele lor mai aproape de ea la petrecerea de nunta. 

In urma cu trei ani tatal lui Kaley West, David West, a murit ca urmare a unei suferinte la inima. Multumita celor cinci frati ai ei, parintele ei a fost intr-un anume fel alaturi de ea in ziua nuntii.

Fratele ei Kevin s-a gandit ca tatal lor nu ar fi ratat pentru nimic dansul fiica-tata si a facut un plan care avea sa o surprinda chiar la petrecerea cu invitatii, scrie Good News Network.


Impreuna cu ceilalti patru frati, mireasa a dansat pe rand cu fiecare ceea ce ar fi trebuit sa fie dansul cu tatal ei. Pe fundal a rulat o melodie de Michael Bolton - "Fathes & Daughters" (tati si fiice) si inregistrari vechi cu Kaley si David, de cand aceasta era mica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.