Extrem de multe animale sunt abandonate in centre care incearca sa le asigure o viata frumoasa. Cu putin ajutor din exterior, angajatii ofera acestora un trai linistit. Intr-un centru de pisici din Wisconsin, un batran face voluntariat pentru feline, pe care le viziteaza cat de des poate. Acesta a fost surprins in niste ipostaze amuzant de simpatice, care au devenit virale in online.

 

Se stie ca pisicilor le place sa doarma foarte mult. Si nu rateaza vreo ocazie sa o faca, atunci cand vine vorba despre odihna. Daca au ocazia sa o faca si intr-un loc comod, cu atat mai bine.

Terry Luaerman, un batran in varsta de 75 de ani este extrem de atasat de pisicile dintr-un centru din apropierea locuintei sale. Acesta chiar trage un pui de somn de fiecare data cand pisicile o impun. Angajatii adapostului l-au surprins de curand in cateva instantanee amuzante, dormind alaturi de pisicute, scrie Bored Panda.

Pensionarul a venit pe neanuntate la centru si s-a oferit sa perie pisicile de aici. In scurt timp a devenit un voluntar cu acte in regula si de atunci ajunge in fiecare zi acolo. Petrece undeva in jur de trei ore cu pisicile, timp in care le perie si doarme langa ele.

De cand s-au publicat pozele cu batranul pe pagina dedicata, centrul a primit extrem de multe donatii. Daca pana acum primeau 3.000-4.000 de dolari lunar, de curand au strans intr-o singura saptamana undeva la 30.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.