Un barbat a fost nevoit, in urma cu multi ani, sa isi masina, un Ford Mustang valoros. Luase  decizia pentru a plati costurile de ingrijire ale sotiei. Copiii l-au surprins si i-au cumparat inapoi masina, aproape doua decenii mai tarziu. 

Wesley Ryan era cunoscut in orasul sau pentru masina pe care o detinea, un Ford Mustang de care era foarte atasat. Din nefericire, in urma cu mai bine de un deceniu in urma, acesta a fost nevoit sa o vanda, atunci cand sotia sa diagnostica cu cancer. Femeia avea nevoie de operatie si nu isi permiteau costurile interventiei.

Desi erau foarte mici la acea vreme, copiii lor au stiut dintotdeauna cat de mult a insemnat acea masina pentru tatal lor. Acum deveniti adulti, acestia au inteles altfel sacrificiul tatalui lor si au vrut sa gaseasca o modalitate pentru a-i multumi, scrie Yahoo.

Acestia s-au decis sa gaseasca masina originala de care parintele lor se despartise si au inceput sa faca cautarile necesare. Desi la inceput nu au avut noroc si suma ceruta era exagerata, in urma cu doua saptamani au avut noroc. Tinerii au gasit masina online si au cumparat-o.

Cei trei copii au facut un plan pentru a-l surprinde pe Wesley, impreuna cu mama lor, acum insanatosita. Atunci cand barbatul a vazut masina intrand pe alee a fost coplesit de emotii si nu si-a putut stapani lacrimile. Inregistrarea cu barbatul a devenit virala in scurt timp.

Una dintre fiice, Jeni, a completat: "Inca plange cand vede inregistrarea. Nu a asteptat niciodata ceva de la noi. Tatal nostru nu si-a dorit decat sa avem succes si nu si-a cerut niciodata masina inapoi."



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.