Yuppy 9 August 2018 23:08
Pe Instagram s-a creat un hashtag special cu care femeile isi impartasesc infatisarea inainte si dupa machiaj. Foarte multe au surprins si demonstreaza ca frumusetea exista in fiecare.

Unul dintre cele mai populare trenduri de pe Instagram este in prezent hashtagul #powerofmakeup. Astfel, pe platforma sunt distribuite in prezent peste 500 de mii de postari cu colaje despre frumusete, noteaza Bright Side.

Femeile posteaza poze cu ele fara machiaj, alaturand o alta fotografie cu ele infatisate cu machiaj. Scopul este de a demonstra cat de mult poate schimba machiajul, mai ales folosit corect.

Daca pentru unele dintre persoane doar se mascheaza anumite imperfectiuni, altele sunt schimbate radical.

Because you know I'm all about that base 😻#makeupbytania

A post shared by MAKEUP BY TANIA NASR (@makeupbytania) on

😍💄#powerofmakeup 💖 By @makeupartistanastasia • • FOLLOW US:>>> @100daysofmakeupchallenge for more • USE #100daysofmakeup #100daysofmakeupchallenge #AtarahMayhew TO GET FEATURED • GO FOLLOW @AtarahMayhew • • #thepowerofmakeup#hairmakeupdiary#allmodernmakeup#makeupfeed#make4glam#fakeupfix#brian_champagne#transformation#houseoflashes#motd#makeupoftheday#nikkietutorials#instamakeup#makeuptransformation#makeupartistworldwide#vegas_nay#anastasiabeverlyhills#hudabeauty#wakeupandmakeup#makeup#makeuplover#makeupartist#mua#art#artist#beforeandafter

Citeste si:
Elena Merișoreanu, intervenție estetică la 75 de ani: „Știi cum e,...
Elena Merișoreanu,...

A post shared by 💖 MAKEUP FOR DAYS 💖 (@100daysofmakeup) on

Before/after😍 #powerofmakeup

A post shared by beauty👄 (@_by.contour_) on

She's looking absolutely STUNNING! ✨✨#powerofmakeup #transformation For bookings: whatsapp, email, DM or call +96176816840

Citeste si:
5 produse esențiale pentru un machiaj reușit
5 produse esențiale pentru un...

A post shared by Makeup by Rochelle 🌸 (@rochellemua) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.