Yuppy 6 August 2018 18:36
Sa fii diferit inseamna sa fii special. Doar ca nu toti observa asta mereu si se tem sa isi asume o raspundere. Pentru un caine rottweiler respins de toti ceilalti pentru un defect al danturii, lucrurile au stat complet diferit, noteaza The Dodo.

In anul 2016, Tessie Johnson si familia sa au ajuns la un centru de animale din Kansas pentru a adopta un caine.

Aici au intalnit prima oara un catel in varsta de patru luni, un Rottweiler care era neglijat de toti ceilalti. Daca in mod normal patrupezii de varsta lui erau adoptati indata, el nu prea era observat. Asta pentru ca acesta suferea de o diformitate, un aspect ciudat al dintilor si multi il refuzau.

Tessie s-a decis indata sa il ia cu el si sa ii ofere o sansa. Animalul a ajuns in casa care avea sa ii devina acasa si a primit si un nume - Biggie. Curand toti cei din familie au fost cuceriti de cat de jucaus este si cat de mult ii place sa stea alaturi de ei.

Pe masura ce a crescut, s-a observat si mai mult aspectul inestetic al dintilor iesiti in afara, doar ca noii stapani gasesc asta o calitate simpatica. Lui Biggie inca ii este frica de oameni, cel mai probabil pentru ca ar fi fost maltratat cand era mic, dar duce o viata linistita cu stapanii lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.