Yuppy 16 Aprilie 2018 17:42
Daca ne-am obisnuit ca cele mai populare pisici din lumea virtuala sa fie cat mai simpatice, pisica Loki din rasa Sfinx pare sa fie exceptia de la regula. Dar asta nu inseamna ca nu are un numar urias de fani, cuceriti de infatisarea sa atipica.

Pisica Loki a atras atentia internautilor, dupa ce stapana sa a decis sa ii faca o pagina de Instagram, unde posteaza diverse instantanee cu aceasta, surprinsa in ipostaze dintre cele mai variate, noteaza Boredpanda.com.

Rapid si sigur, pisica din rasa Sfinx se apropie de 65.000 de urmaritori. Desi nu este vreun maestru in trucuri sau jonglerii, faima si popularitatea pisicii este pusa pe seama infatisarii atipice usor incruntate si, aparent, mereu morocanoase.

Loki traieste in New York, in cartierul Brookly, alaturi de un cuplu.

Sara, “mama” felinei, se declara mereu surprinsa de aceasta: “Pisica aceasta are mai multe personalitati decat oricare alt animal pe care l-am cunoscut. Suntem inseparabili. Suntem cei mai buni prieteni”.

Pisica a ajuns in familia celor doi in 2014, cu o zi inainte de Halloween, dupa o cautare de cateva luni. Se pare ca Loki i-a ajutat in momentele cand se simteau fara motivatii si tristi, asta venind ca inca o confirmare ca animalele pot vindeca prin loialitatea lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.