Yuppy 30 Iunie 2017 11:19
Aceasta tanara a fost batjocorita de colegi pentru aspectul ei. Dar, si-a invins toate inhibitiile si s-a prezentat la auditiile pentru Miss Universe.

Evita Patcey Edgar Delmunda a fost batjocorita toata viata din cauza aspectului ei. Cand era la scoala, copiii ii spuneau "monstrul" sau "fursecul cu ciocolata" din cauza alunitelor ei mari si negre care ii acopera fata si corpul. Astazi, tanara a invatat sa isi iubeasca corpul asa cum el. Mai mult, Evita chiar s-a prezentat la auditiile pentru Miss Universe.

"In scoala primara, nimeni nu voia sa fie prieten cu mine. Imi amintesc cum invatatoare a rugat cateva colege sa se joace cu mine in pauza si acestea isi sopteau, 'de ce trebuie sa o tratam ca pe o printesa?' Mi s-a frant inima. Le-am spus ca nu trebuie sa stea cu mine si am plecat. Am fost un copil singuratic", a povestit tanara potrivit Bored Panda.

Evita a invatat sa se accepte si sa se iubeasca dupa ce s-a inscris intr-o tabara religioasa la varsta de 16 ani.

In varsta de 20 de ani, tanara a decis sa participe la auditiile pentru Miss Universe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.