O femeie a descoperit cu stupoare ca pisica din rasa Sfinx pe care o cumparase de curand era o pisica normala, rasa.

JoAnne Dyck, o femeie din Alberta, SUA, a fost uimita sa constate ca pisica din rasa Sfinx pe care daduse 700 de dolari era o pisica normala. Aceasta fusese rasa si vanduta cu suma exorbitanta pe care iubitorii de animale o platesc pentru exemplarele Sfinx. Dar, cateva saptamani mai tarziu, parul pisicii a inceput sa creasca la loc.

Escrocii nu numai ca au ras blana pisicii, dar i-au smuls si mustatile pentru a o face sa semene mai mult cu o pisica din rasa Sfinx.

Inital am crezut ca plange dupa mama ei, dar probabil ca suferea”, a marturisit femeia.

Femeia a observat ca pisica se poarta ciudat si nu se intelege cu cealalta pisica a ei din rasa Sfinx. Asa ca a vandut-o unei alte persoane. Noul stapan a dus felina la veterinar, unde a descoperit ca pielea ei era plina de arsuri si taieturi. Mai mult, taieturile de la coada erau atat de infectate, incat pisicuta a scapat ca prin urechile acului de o amputare.

Din fericire, pisica si-a revenit si traieste fericita alaturi de femeia care a cumparat-o de la JoAnne Dyck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.