Este adorabila!

Atunci cand Kaylieann Steinbach, in varsta de trei ani, a aflat ca se poate imbraca in ce vrea pentru albumul scolii, mama ei se astepta ca micuta sa aleaga rochita preferata. Numai ca, dupa cum veti vedea in imaginea de mai jos, Kaylieann nu a ales o rochie, ci o costumatie cu totul deosebita.

Micuta din Rocklin, California este un fan inrait al personajelor din benzile desenate. Are numeroase costumatii, printre care se numara cel de Batman, Hulk, Thor si Femeia Fantastica. Dar, de departe preferatul ei este Superman. Asa ca, in ziua in care era programata sesiunea foto pentru albumul scolii, Kaylieann s-a imbracat in Superman.

Din cauza dezabilitatilor de vorbire pe care le are, fetita ii spune "Pooterman" lui Superman. Parintii i-au oferit mai multe optiuni pentru ziua cu pricina, dar micuta le-a refuzat pe toate, spunand ca vrea sa fie "Pootergirl".

Nu-i asa ca este adorabila?

Foto: Reddit.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.