Aceasta tanara s-a desparit de iubit cu trei saptamani inainte de fotografiile de logodna. Uite ce a ales sa faca.

Uneori, trebuie sa iti creezi propriul basm.

Atunci cand Brooke Lowry s-a despartit de iubitul ei cu doar trei saptamani inainte de sesiunea foto dedicata logodnei, a decis sa faca ceva inedit. In loc sa se inchida in casa si sa sufere, tanara a deci sa mearga la sedinta foto singura.

Brooke, care a lucrat in trecut la Disney Television Animation, cumparase o sedinta foto la Disneyland, inchiriase rochiile si platise fotografii si stilistii. Asa ca, asemeni unei printese Disney moderne, a decis sa se duca singura la sedinta foto de logodna. Nu te poti baza intotdeauna pe Fat-Frumos, nu-i asa?

„A fost o zi dulce-amaruie”, a spus Brooke pentru HuffPost. „Din cauza unor circumstante neprevazute, sedinta foto de logodna s-a transformat intr-o sedinta foto solo. M-am hotarat sa ma duc in ideea ca intr-o zi ma voi uita la imagini stiinta ca au marcat sfarsitul unui capitol si inceputul unei noi aventuri.”

Potrivit lui Brooke, toata lumea a fost deosebit de draguta cu ea in timpul sedintei. Stilistii au machiat-o si coafat-o gratis, ba chiar a si primit un tur privat al parcului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.