Yuppy 31 Mai 2016 18:21
Gestul acestui batran a induiosat pe toata lumea.

A trecut mai bine de un an de cand sotia acestui batran a murit. De atunci, barbatul merge de doua ori pe zi sa ii viziteze mormantul. Are deja o rutina: taie cativa trandafiri din gradina pentru a-i duce cadou sotiei sale. Apoi, cu un furtun, uda iarba din jurul mormantului de doua ori pe zi: dimineata si seara.

„Chiar si cu seceta recenta care a ars totul, mormantul mamei este diferit de tot ce vezi in cimitir”, povesteste Roger Reissing, fiul batranului.

„Intr-o zi, in timp ce uda plantele, a vazut o femeie care statea in genunchi in fata unui mormant si plangea amar. Tata a stat de vorba cu ea si a aflat ca sotul ei, care era soldat, a murit intr-un accident in 2010. Tata a decis sa onoreze acest soldat si a inceput sa ude si mormantul lui impreuna cu cel al mamei.”

Batranul face asta in fiecare zi. Spune ca este putinul pe care il poate face pentru cineva care s-a sacrificat pentru noi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.