Yuppy 4 Aprilie 2016 19:27
Pacientii sunt mai fericiti atunci cand isi pot vedea animalele de companie.

Spitalul Juravinski din Ontario, Canada, permite animalelor de companie sa isi viziteze stapanii grav bolnavi. Spitalul a pus in aplicare un program intitulat „Zachary’s Paws for Healing”. Programul a fost inspirat de un tanar in varsta de 25 de ani, pe nume Zachary, bolnav de cancer, care se simtea mult mai bine atunci cand era in preajma cainelui sau.

„In timp ce Zachary se afla in spital, extrem de slabit dupa un transplant de celule stem, ne ruga sa il lasam sa isi vada cainele. L-am adus pe furis pe Chase in camera de urgenta iar efectul pe care l-a avut aceasta vizita asupra lui Zachary a fost remarcabil. Atunci cand Zachary si-a dat seama ca va pierde lupta cu cancerul, ne-a facut sa promitem ca vom infiinta aceasta organizatie. Am avut prima vizita oficiala pe 15 septembrie 2015” a spus Donna Jenkins, potrivit Bored Panda.

Atunci cand pacienti grav bolnavi isi vad animalele de companie, semnele vitale se imbunatatesc, iar sentimentele de izolare si depresie dispar. Vizitele sunt saptamanale si dureaza aproximativ o ora.

Animalele sunt curatate cu atentie inainte de a intra in spital si sunt tinute departe de ceilalti pacienti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.