Faceti cunostinta cu Corduroy, cea mai batrana pisica din lume.

Corduroy este cea mai nazdravana pisica batrana din lume. La varsta lui, 26 de ani – 121 in ani pisicesti – Corduroy refuza sa se poarte ca un batran linistit si intelept. Chiar daca detine recordul mondial pentru cea mai batrana pisica din lume, inca adora sa sara pe dulapurile din bucatare si sa se joace afara.

Corduroy a fost adoptata de la un adapost de animale din Oregon in urma cu 26 de ani. Stapanul sau, Reed Okura avea pe atunci doar 7 ani. In ciuda faptului ca trebuie sa primeasca mancare speciala pentru a-i proteja rinichii, Corduroy este intr-o stare de sanatate surprinzator de buna pentru varsta sa.

„Cred ca secretul longevitatii sale este faptul ca nu i-am amputat ghearele si am lasat-o sa iasa afara. Astfel a putut sa se protejeze si sa isi exerseze trupul vanand. Corduroy inca prinde gandacei, dar nu mai este la fel de bun cum era odihnioara” povesteste stapanul pisicii potrivit Bored Panda.

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.