Imaginea postat de o tanara pe internet, in care apare alaturi de sora si mama ei, a devenit virala. Tu iti poti da seama care este mama dintre cele trei femei?

Un selfie postat de o tanara alaturi de sora si mama ei a starnit un val de confuzie in randul internautilor. Acestia nu reusesc sa o identifice pe mama deoarece toate cele trei femei par la fel de tinere.

Kaylan Mahomes si-a facut o poza in pasina, alaturi de sora ei geamana, Kyla, si mama lor. "Mama, sora mea geamana si cu mine", este mesajul care insoteste fotografia. Cele trei femei seamana atat de bine intre ele incat este aproape imposibil sa iti dai seama care este mama si care sunt fiicele.

De cand a fost postata, pe 28 ianuarie, fotografia a adunat aproape 60.000 de like-uri si a fost distribuita de peste 30.000 de ori pe Twitter.

Dupa ce au dezbatut indelung problema, internautii par sa fi ajuns la o concluzie: insasi descriera pozei indica cine este mama. Astfel, tanara din stanga imaginii, in sacou negru este mama, in timp ce celelalte doua sunt gemenele.

Voi ce parere aveti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.