Revista Playboy este in continuare sexy, dar poate fi citita si la munca.

Primul numar Playboy fara nuduri a aparut pe piata joi. Pe coperta apara modelul Sarah McDaniel intr-o fotografie tip selfie. Peste imagine apare o captura de tip Snapchat in care este scris simplu "heyyy;)"

Conducerea Playboy sustine ca revista este sexy, dar poate fi citita si la munca. Schimbarea urmareste atragerea unui public mai tanar.

Playboy a anuntat anul trecut ca va renunta la imaginile nud din revista. Potrivit conducerii revistei, intr-o lume in care fotografiile cu nuduri sunt la un click distanta, revistele cu continut pornografic nu mai sunt viabile.

Aceasta nu a fost singura schimbare facuta. In afara de fotografiile nud, din revista au mai disparut si benzile desenate, precum si o rubrica de bancuri pentru petrece. In plus, hartia pe care este tiparit Playboy este de calitate superioara. Editorii vor pastra rubrica de science fiction, precum si sectiuna interviurilor.

Say hello to the new Playboy - link in our bio @Playboy Cover Model @krotchy #PlayboyReveal

A photo posted by Playboy (@playboy) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.