Contul de YouTube al comedianei Nicole Arbour a fost inchis temporar dupa ce internautii s-au plans de un clip al acesteia in care jigneste persoanele grase.

Comediana si vedeta YouTube Nicole Arbour a incarcat un clip intitulat "Dear Fat People" in care rade de persoanele cu probleme de greutate.

Clipul a devenit rapid viral, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Facebook si aproape 200.000 de Like-uri. Dar, in ciuda popularitatii, internautii nu au tolerat glumele actritei si i-au sezisat pe administratorii YouTube.

"Discriminarea celor grasi nu exista. Cei grasi au inventat-o", spune Arbour in clip. Apoi, timp de 6 minute, actrita face o serie de glume proaste pe seama oamenilor supraponderali.

Comunitatea de pe YouTube a reactionat vehement, sesizand administratorii si cerand inchiderea contului. Dupa ce contul i-a fost inchis temporar, Arbour a scris pe Twitter: "Wow, sunt prima comediana din istoria YouTube care este cenzurata. Exista acolo videoclipuri teribile cu omucideri si tortura, dar satira este..."

What we've all wanted to say to FAT PEOPLEPosted by Nicole Arbour on Thursday, September 3, 2015


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.