Yuppy 22 Iunie 2015 16:18
Ea este Matilda, pisicuta care sufera de o boala genetica din cauza careia ochii sai par ca de extraterestru.

Matilda are niste ochi uriasi ca de extraterestru. Este trasatura care a facut-o celebra, si cu care a resuit sa adune peste 42.000 de fani pe Instagram.

Stapanii ei spun ca Matilda sufera de o forma de leucemie care a dus la desprinderea retinei si la umflarea ochilor. Desi s-au gandit initial la posibilitatea unei operatii de corectie, dupa indelungi discutii cu medici de specialitate, stapanii Matildei au ajuns la concluzia ca o astfel de interventie ar fi prea complicata si dureroasa pentru pisicuta. Asa ca, tin boala sub control cu ajutorul medicamentelor.

Matilda nu a aratat dintotdeauna asa. La nastere era o pisicuta normala, ca oricare alta. Din cand in cand, i se mai umfla cat o pupila, asa ca Matilda s-a ales cu porecla Quasimodo. Mai tarziu, stapanii au aflat ca Matilda, care fusese adoptata de la un adapost de animale, sufera de o boloa genetica.

Chiar daca este oarba, pisica pare destul de fericita, cuplul care a adaptat-o avand mare grija de ea.

A photo posted by Matilda (@aliencatmatilda) on

A photo posted by Matilda (@aliencatmatilda) on

A photo posted by Matilda (@aliencatmatilda) on

A photo posted by Matilda (@aliencatmatilda) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.