Yuppy 12 Iunie 2015 16:09
Cum raspund femeile din stiinta sexismului? Cu poze "provocatoare" si extrem de "sexy".

Pe 9 iunie, biochimistul Tim Hunt, laureat al premiului Nobel, a facut mai multe comentarii sexiste in timpul unei conferinte din Coreea de Sud.

"Lasati-ma sa va spun care este problema cu femeile din stiinta. Trei lucruri se intampla atunci cand lucrezi cu ele in laborator... The indragostesti de ele, ele se indragostesc de tine, le critici, iar ele incep sa planga", a spus Hunt.

Ca raspuns la comentariile sexiste ale laureatului, mai multe femei din stiinta s-au pozat in ipostaze "sexy" la locul de munca, adaugand hashtagul #distractinglysexy imaginilor.

"Sunt foarte fericita ca Marie Curie a reusit sa ia o pauza de la plans si sa descopere radiul si poloniul", a scris o femeie din stiinta pe Twitter.

"Inca sunt #distractinglysexy dupa o zi intreaga de culturi celulare. Si nici macar nu am plans de data asta. Sunt atat de mandra!", a fost un alt comentariu.

Mai multe imagini puteti vedea mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.