Yuppy 13 Mai 2015 14:39
Atunci cand Dave Meinert l-a adoptat pe Pegasus, un catelus de doar patru saptamani cu mari probleme de sanatate, ii s-a spus ca nu va supravietui mult. Pentru a-si aminti fiecare moment petrecut impreuna, Dave l-a filmat pe Pegasus in fiecare zi.

The Pegasus Project from Dave Meinert on Vimeo.Au trecut cinci luni de atunci si micutul Pegasus s-a transformat dintr-un pui de Dog German intr-un mic gigant.

Pegasus a fost salvat dintr-un adapost dupa ce fratii si surorile ei au murit din cauza malformatiilor sau a problemelor de sanatate. Din cauza unui procedeu de incrucisare selectiva esuat, Pegasus s-a nascut cu o problema de pigmentare din cauza careia ar putea orbi si surzi. Fratii ei au avut probleme mai grave si au murit la scurt timp dupa nastere.

Chiar daca au trecut cinci luni de cand l-a adoptat, iar micutul catelus creste cat ai vedea cu ochi, Dave nu stie insa daca Pegasus va fi alaturi de el si maine. Asa ca profita din plin de timpul petrecut impreuna, documentandu-i fiecare zi din viata.

"Decizia de a o salva a fost o modalitate de a ma asigura ca cineva are grija de ea.", a spus Dave potrivit Fast Company.

Prin acest clip, Dave a vrut sa traga un semnal de alarma asupra incrucisarii selective iresponsabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.