Yuppy 2 Aprilie 2015 14:50
Cununia in fata ofiterului de stare civila nu dureaza mai mult de trei minute si este o pura formalitate. Acest tanar din Bucuresti a transformat acest moment destul de plicticos intr-un spectacol.

Momentul in care sotii isi spun "Da" in fata ofiterului starii civile nu este cel mai spectaculos. Chiar daca mirii, rudele si prietenii au emotii, intreaga scena nu dureaza mai mult de trei minute si, pana sa iti dai seama ce se intampla, esti deja pe treptele din fata starii civile, facand poze cu rudele.

Un tanar din Bucuresti a reusit sa transforme un moment formal si un pic cam plicticos intr-un adevarat spectacol.

In fata ofiterului de stare civila, tanarul impreuna cu prietenii si familia au inceput sa ii cante proaspetei sotii melodia "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" de la Holograf.

Tanarul a postat clipul pe Facebook si, cum era de asteptat, acesta a devenit rapid viral.

"Există un moment cam plicticos - cununie civila. Aproape 3 minute in care zici da si nu se intampla practic nimic. Doar daca nu ai prieteni nebuni ca tine. Atunci se intamplă asta:

P.s. Share this till Bittman says "casa de piatra!"

Există un moment cam plicticos - cununie civilă.Aproape 3 minute în care zici da și nu se întâmplă practic nimic.Doar...Posted by Petruş Stuparu on Wednesday, April 1, 2015

Si da, Dan Bittman le-a urat "Casa de piatra", in cazul in care va intrebati. :)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.