Inarmat cu un aparat foto, Matt Molloy reuseste sa picteze cerul.

Peste Matt Molloy am dat din intamplare. Din link in link. Nu are o poveste care sa va tina cu sufletul la gura. Fotografiile sale, valoreaza, insa, mai mult decat orice poveste, oricat de cliseic ar suna asta. Reusesc sa te cucereasca si sa te tina ocupat cateva minute bune.

Matt Molloy este fotograf si locuieste in Canada. Ceea ce mi-a atras atentia in mod special este faptul ca Molloy pare sa nu duca lipsa de creativitate. Inarmat doar cu un aparat foto, Molloy reuseste ce foarte putini reusesc: sa picteze cerul. Priviti numai:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Desi lipsite de o ordine anume, compozitiile lui Molloy curg fluid. Reuseste sa obtina aceste efecte spectaculoase de linie si culoare ci ajutorul unei tehnici foarte dragi lui: time-lapse-ul. Suprapunand mai multe imagini, ajunge la aceste fotografii cvasi-dinamice in care cerul, in continua miscare, pare sa fie pictat, in timp ce restul compozitiei este imobila.

Intrebat cate imagini foloseste pentru a ajunge la aceste rezultate spectaculoase, Molloy spune ca nu stie exact, dar trebuie sa fie vreo cateva sute. Folosise tehnica si inainte, dar pentru a crea imagini cu ceruri instelate. Abia mai tarziu s-a gandit ca ar putea folosi aceeasi metoda si in varianta diurna. Si, se pare ca, tehnica functioneaza foarte bine, mai ales in cazul apusurilor, spune Molloy, cand lumina scade constant.

"Sunt un mare fan al experimentelor. Asemeni acestui proces pe care il folosesc, nu stii niciodata ce obtiI".

Mai multe imagini cu fotografiile lui Matt Molloy puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului de unde pot fi si cumparate.

Sursa foto: Matt Molloy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.