Sa fotografiezi un foc de artificii nu este tocmai usor. Si de parca nu era suficient de greu sa le fotografiei in conditii normale, un fotograf canadian a incercat ceva diferit, obtinand imagini foarte bizare.

Sa fotografiezi un foc de artificii nu este tocmai usor. E nevoie de ceva pricepere si indemanare fotografica pentru a capta mai mult decat o pata luminoasa care nu are nici o legatura cu spectacolul pe care incerci sa il imortalizezi. E suficient de dificil sa fotografiezi artificii in conditii normale, dar David Johnson, un fotograf canadian, a ridicat stacheta pentru cei care vor, de acum incolo, sa experimenteze acest tip de fotografie.

Aflat la International Fireworks Show, David Johnson s-a decis sa incerce ceva diferit. Cu aparatul setat pe expunere lunga a facut fotografii pe care le-a modificat refousand aparatul dupa ce auzea o explozie. Procedeul a dat nastere unor fotografii bizare care aduc, mai degraba, cu imaginea unor flori sau ceva fauna subacvatica, decat cu explozia unor artificii.

"Tehnica pe care am folosit-o nu a insemnat decat o simpla refocusare in timpul unei expuneri lungi", spune David Johnson. "Formele sunt intr-adevar bizare, unele fiind chiar o surpriza chiar si pentru mine".

Retail jobs

Sursa foto: David Johnson


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.