11 ore de munca si peste 7.000 de piese de domino. De atat a avut nevoie FlippyCat, un cunoscut utilizator Youtube, pentru a recrea tabloul 'Noapte instelata' a lui Van Gogh.

FlippyCat este un maestru cand vine vorba de jocuri domino. A devenit cunoscut in online undeva prin 2007 cand a recreat portretul Mona Lisei din piese domino. I-a spus, evident, Domona Lisa. De curand, FlippyCat a mai recreat o opera celebra: este vorba despre "Noapte instelata" a lui Van Gogh.

Lucrarea nu i-a iesit din prima incercare, dar doar pentru ca intreaga compozitie a fost compromisa in momentul in care un surb s-a desprins din camera care filma procesul, provocand o reactie prematura. A doua incercare a fost reusita si a insemnat 11 ore de lucru si peste 7.000 de piese domino. Intregul proces a fost filmat in stop-motion, asa ca nu ne ramane decat sa va uram vizionare placuta. : )

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.