Exista foarte multe instrumente muzicale in lume care ies din tiparul obisnuit. De cele mai multe ori aceste intrumente muzicale neconventionale sunt produsul artistilor care le manuiesc. In clipul de mai jos asistati nu la o premiera, dar probabil la una dintre cele mai frumoase interpretari folosind un instrument neconventional.

" Cantatul la pahare" nu este nou. In realitate exista de foarte mult timp o gramada de clipuri care circula cu diferiti artisti care intrepreteaza piese, fie clasice, fie moderne. Totusi, am decis sa prezentam acesta interpretare pentru ca este de departe una dintre cele mai reusite si elaborate versiuni ale operei lui Tchaikovsky, Spargatorul de Nuci.

Muzicienii Anna si Arkadiusz Szafraniec sunt doi soti care si-au dezvoltat impreuna pasiunea pentru acest instrument neconventional. Tot impreuna au participat de curand la un concert sustinut la Basilica Sf Stefan din Bologna unde au interpretat extraordinar opera faimosului compozitor rus Pyotr Ilyich Tchaikovsky.

Ajutati de paharele de diferite marimi si umplute cu apa, cei doi au reprodus incredibil sunetele unei intregi orchestre, sub privirile publicului si ajutati, nu in ultimul rand, si de cladirea bisericii care a format un reverb natural, nuantand sunetul.

Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.