Kely Clarkson sau Justin Bieber sunt doar cateva dintre vedetele care anul acesta au hotarat sa lanseze cantece de Craciun.

A doua este un remix al clasicului “All I Want for Christmas Is You“, care acum a fost transformat in duet. Astfel, Bieber isi lasa vocea auzita langa cea a lui Mariah Carey Justin Bieber si Kely Clarkson sunt printre cei care s-au grabit sa lanseze noi colinde cu ocazia Craciunului. Daca sunteti plictisiti de colindele din anii trecuti si in acelasi timp sunteti si fani Bieber sau Kely Clarkson atunci inseamna ca aveti de ce sa va bucurati.

Kelly Clarkson pregateste si un cadou muzical fanilor, sub forma unui pachet cu piese, printre care se gaseste si o melodie specifica acestei perioade din an.

Cantareata va lansa pe iTunes opt cantece noi pe 27 decembrie, iar unul dintre acesta este dedicat Craciunului.

Cuprinsa si ea de febra sarbatorilor, Clarkson a inregistrat un cover al celebrei piese “I’ll Be Home for Christmas“.

Varianta sa este una simpla si foarte frumoasa, asa cum ar trebui sa sune o piesa nou aparuta in preajma sarbatorilor de iarna. Vocea lui Kelly acompaniata de pian si trompeta reuseste sa iti dea acea stare speciala de asteptare a Craciunului.

Justin Bieber aduce trei piese de Craciun Una dintre ele este o piesa originala, compusa special pentru acest material de catre Chris Brown. Subiectul, este bineinteles o poveste de dragoste infiripata chiar in ajunul magic al Craciunului. Christmas Eve

A doua este un remix al clasicului “All I Want for Christmas Is You“, care acum a fost transformat in duet. Astfel, Bieber isi lasa vocea auzita langa cea a lui Mariah Carey

Ultima piesa este inca un cover, dupa cantecul “Drummer Boy“. Aici, vedem o transformare completa, pentru ca linia melodica a fost modernizata si “costumizata”, iar versurile ii dau ocazia lui Bieber sa isi arate inca o data calitatile de rapper, alaturi de Busta Rhymes. Acesta din urma era ultimul cantaret pe care as fi vrut sa il aud pe o astfel de piesa. Cred ca ar trebui sa existe niste limite totusi.

Citeste si:
Justin Bieber şi-a amânat turneul nord-american pentru a doua oară
Justin Bieber şi-a amânat...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.