Dupa lansare, Desperados revine cu un party monstru care va demonstra ca cea mai tare petrecere Desperados este intotdeauna urmatoarea.

Pe 13 octombrie, la Hala Electrica, vei putea intra intr-un Wild City plin de senzatii misterioase si distractie salbatica. Aici singura regula este sa ai peste 18 ani pentru a-ti lua invitatia de pe www.desperadosparty.ro.

Politiste senzuale vor patrula pentru a se asigura ca legea distractiei dezlantuite este respectata de toata lumea. De aceea, te vor incatusa pentru ca tu sa te descatusezi pe Dub Pistols, R.O.A. si Norzeatic.

Tatuaje, ingerii cazuti din Desperados Angels House si Desperados Casino sunt locurile in care cei ce cred ca distractia nu mai are nicio taina vor descoperi ca lucrurile nu stau chiar asa. Pentru ca la un party Desperados stim cum incep lucrurile, dar nu si cum se termina.

Vino la un party care va rupe orasul in doua si vei intelege ce inseamna „Desperados pana la capat!”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.