Cand vine vorba despre adrenalina si senzatii tari ne imaginam imediat un sport extrem, fie ca este vorba despre saritul de tip Bunjee, sau zborul cu parapanta, o cursa nebuna la volanul unui bolid de raliu sau chiar o coborare incredibila imbracat in vestitul costum de tip veverita. Totusi, cativa tineri din Paris s-au gandit ca poti sa produci adrenalina si altfel, vezi cum.

Probabil dupa ce au experimentat mai toate tipurile de sport extrem, o mana de tineri din Paris s-au decis sa gaseasca noi solutii de a produce adrenalina si astfel au hotarat ca trebuie sa escaladeze doua dintre cele mai inalte cladiri din capitala Frantei, sa lege un cablu foarte puternic intre cele doua si pe urma sa incerce sa treaca in cealalta parte.

Distanta dintre cele doua turnuri a fost calculata la aproximativ 200 de metri, dar baietii acestia "nebuni" au decis ca totul sa fie si mai palpitant sa nu foloseasca nicio plasa de siguranta sau vreun tip de parasuta, ci doar o simpla asigurare de ham.

Ambele cladiri au au inaltime de mai bine de 140 de metri. Vedeti cum reactioneaza cand se produce inevitabilul...

Skyliners Paris trailer from sebastien montaz-rosset on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.