Incepand de astazi, vampirii pun stapanire pe cinematografele din intreaga tara. Colin Farrell devine responsabilul pentru terifianta "Noapte de Groaza", cel mai recent film marca DreamWorks care va rula in toate cinematografele partenere din tara.

Astfel, veti putea urmari pelicula atat in varianta 2D, cat si 3D si va invitam sa va lasati captivati de cea mai noua poveste de groaza de la Hollywood.

Filmul care se bucura de o distributie de succes care ii include pe Colin Farrel (rolul negativ), Anton Yelchin si Cristopher Mintz- Plasse spune povestea unui orasel linistit care brusc trebuie sa treaca prin momente de-a dreptul infricosatoare, dar si momente ce ii supune pe actori la acte de umanitate.

Odata cu lasarea intunericului vom fi alaturi de Charley Brewster (Anton Zelchin), un tanar a carui viata pare a fi perfecta. Insa, vom fi surprinsi cand Noapte de Groaza va aduce pe marile ecrane o noua generatie de filme horror. Spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie inspaimantatoare, dar amuzanta.

Castiga 3 invitatii duble la Filmul "Noapte de Groaza". Vezi detalii aici!!

„Exista filme inspaimantatoare cu vampiri si filme romantice cu vampiri. Era timpul sa apara si un film inspaimantator, dar amuzant” - Alison Rosenzweig, producator.

Cu ocazia lansarii filmului, a fost creata o aplicatie speciala ce permite vampirilor din mediul online sa se transforme si sa capete infatisarea unor creaturi infricosatoare ale noptii.

Pentru a intra si tu in aplicatie te invitam sa accesezi linkul urmator si sa-ti arati coltii:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.