Daca esti in cautarea "punctului 0" al distractiei atunci afla ca defapt exista mai multe locuri renumite unde distractia e in toi. Daca vrei sa vezi pe unde poti sa te plimbi ca sa te distrezi cel mai bine citeste articolul de mai jos.

foto source: crsan - christianholmer.com via flickr.com

Pink Palace, Corfu - Grecia

Chiar daca grecii nu prea stau bine acum la capitolul "finante de stat", iar revoltele sunt ca la mama lor acasa in Atena, Grecia insulara este si va ramane cea mai buna zona pentru distractia de vara. Insula Corfu este renumita pentru una intre cele mai tari petreceri din lume: Pink Party. Aici, toti cei care vor sa intre sunt obligati sa se imbrace intr-o toga de culare roz.

Hvar, Croatia

Chiar daca nu te gandesti la Croatia ca fiind destinatia pentru o "petrecere nebuna", afla ca aici pe plaja de la Hvar, in fiecare an, se organizeaza una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din Europa. Petrecerea este atat de renumita incat este foarte cunoscuta si peste Ocean, in Statele Unite, de unde, vin special in fiecare an foarte multi turisti.

Pamplona, Spania

Adrenalina, haos, distractie, tauri si multa alergare. Asa este cunoscuta Pamplona in luna iulie. Aici se organizeaza vestita intrecere cu tauri de pe strazile orasului. Turistii se lasa alergati de tauri tocmai pentru adrenalina. Intr-adevar este un fel... unic de a petrece.

Amsterdam, Olanda

Amsterdamul nu putea sa lipseasca de pe lista oraselor unde distractia este in toi. Nicaieri in Europa, senzatiile nu cred ca se contopesc mai bine ca in Amsterdam. Amsterdam este locul unde gasesti cei mai multi tineri la un loc, unde media de varsta este cea mai scazuta din Nordul Europei, din cauza tinerilor care viziteaza orasul, iar acolo unde sunt tineri, nu poate sa fie decat distractie.

Ibiza, Spania

Ce sa mai comentam. Ai spus Ibiza, ai spus distractie. Petrecerea aici nu se termina niciodata. Nu are niciun rost sa mai incercam sa facem reclama la aceasta destinatie, deoarece numele este deja sinonim cu distractia.

Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.