Kutiman este un artist care ne plimba pe ritmuri orientale prin Ierusalim. Reuseste acest lucru cu ajutorul mai multor artisti locali care au acceptat sa cante pentru proimovarea orasului.

Cariera lui Kutiman a atins apogeul in anul 2009 atunci cand a mixat in cadrul proiectului ThruYOU mai multe clipuri de pe Youtube. Rezultatul a fost atat de spectaculos incat clipul a atins aproximativ 10 milioane de vizualizari.

Ziarul Times a incadrat clipul printre cele "50 de inventii ale anului 2009". In prezent, Kutiman este un compozitor care calatoreste prin toata lumea in cautarea inspiratiei. Asa a ajuns la Ierusalim unde s-a hotarat sa promoveze spiritul orasului prin intermediul artistilor locali.

Clipul intruchipeaza, dupa spusele lui Kutiman, orasul Ierusalim din spatele strazilor pline de turisti. Ce este interesant este faptul ca toti cei care apar in videoclip nu se cunosc intre ei si nu au cantat in acelasi timp piesa. Faptul ca totul este atat de coerent tine de talentul "dirijorului". Merita ascultat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.