Noi, cei de la Yuppy, iti recomandam 20 se website-uri din cale-afara de interesante, pe care merita sa le frecventezi zilnic pentru a fi mai informat, mai bine dispus, mai optimist, mai bun.

Internetul a devenit un fel de carte a tuturor cartilor in care poti gasi absolut orice te intereseaza, fiind la curent cu informatiile si noutatile din practic orice domeniu, in fiecare zi.

Fie ca vorbim despre un continut menit sa te educe sau pur si simplu sa te relaxeze, trebuie sa recunoastem ca aici iti petreci mare parte din timp, cartile sau printul fiind din ce in ce mai putin populare. Noi, cei de la Yuppy, iti recomandam 20 se website-uri din cale-afara de interesante, pe care merita sa le frecventezi zilnic pentru a fi mai informat, mai bine dispus, mai optimist, mai bun.

Oddee este locul in care te intalnesti cu ciudatenii, peisaje fantastice, oameni cu aptitudini iesite din comun, inventii traznite si alte materiale de-a dreptul savuroase, care te tin cu ochii lipiti de monitor.

Toxel Magazine aduce in fiecare zi lucruri extraordinare, afisandu-le cu efecte de mouseover grozave, pe o interfata simpla in care orice te minuneaza, ramanand placut impresionat dupa fiecare vizita. Aici apar reclame, poze incredibile, jocuri, masini, how to-uri, ultimele noutati in materie de gadget-uri, haine, concepte sau aplicatii. Atentie insa, Toxel da dependenta de la prima utilizare..Va recomandam pentru inceput 25 de ceasuri spectaculoase.

Gizmodo inseamna gadget-uri descrise intr-un mod cat se poate de original. Baietii au obiceiul de a trata frecvent anumite teme, ultima fiind Oameni vs Masini. Au avut ei si un cosmonaut care posta articole din spatiu, asa ca parca nu ne mai surprinde nimic.

LiveScience este perfect pentru iubitorii stiintei in general, cu articole bine documentate despre aproape orice. Topurile cu explozii incredibile, alimente pentru supravietuire, plante ciudate sau alte grozavii merita citite, fie ca te afli acasa tarziu in noapte sau la birou, intr-o pauza de cafea.

Reel13
are cele mai bune filme clasice pe care le poti viziona absolut gratuit, daca dispui de o conexiune buna la internet.

Vimeo contine filme scurte realizate de catre oameni talentati, care au ceva de transmis prin creatiile lor. Unele productii sunt comice, nostalgice sau chiar triste, insa toate au o calitate foarte buna, fiind cu adevarat delicioase pentru o scurta deconectare de la grijile cotidiene.

Citeste si:
TOP 9: Cele mai traznite sporturi de vara
TOP 9: Cele mai traznite...

Deviantart are portofolii cu creatii din cele mai diverse domenii. Aici gasesti poze editate in Photoshop, icon-uri, wallpaper-e, reclame sau desene realizate de catre designeri talentati din lumea intreaga.

In TED, cei mai destepti oameni de pe planeta prezinta ultimele descoperiri in stiinta, medicina, tehnologie. Sunt idei care trebuie imprastiate, dupa cum bine o spune sloganul site-ului.

Hammond, Clarkson si May sunt geniali de fiecare data. Ei prezinta TopGear, un show in adevaratul sens al cuvantului. Baietii apar si pe site, acolo unde puteti citi descrieri ale celor mai noi masini, dar si pamfleturi in dulcele stil britanic.

Pe Cracked te relaxezi in fiecare zi vazand fotografii celebre, personaje dubioase, ciudatenii, parodii, umor de calitate si videoclipuri teribile.

Daca ai un simt al umorului dezvoltat sau pur si simplu vrei sa ti-l mai dezvolti putin, atunci CollegeHumor este pentru tine. Aici razi cu gura pana la urechi sau cu urechile pana la gura, dupa cum crezi de cuviinta.

Citeste si:
Cum sa iesi in evidenta...
Cum sa iesi in evidenta...

The Onion a prins fantastic dupa o reteta simpla: absolut toate stirile sunt prezentate altfel de cat sunt in realitate. Exista si un post TV Onion, care aloca bugete uriase pentru a-si crea propriile stiri. Spre exemplu, inainte ca Apple sa prezinta noile MacBooks, Onion a realizat propriul eveniment Apple in care a prezentat un laptop fara tastatura, cu un Clickwheel imens in locul acesteia..

Readers Digest inseamna stil de viata sanatos. RD ofera zilnic diete, sfaturi, tutoriale, glume, jocuri. Ca sa te simti si sa traiesti mai bine.

GameSpy este primul site care afiseaza ultimele noutati despre orice joc. Aici poti vedea trailer-e, review-uri, screenshot-uri, gameplay-uri la absolut orice joc aparut sau pe cale sa apara.

Wall-Street
este cel mai citit cotidian online de business din Romania. Pentru ca fie suntem, fie vrem sa devenim oameni de afaceri, nu putem sa nu va recomandam un asemenea site extraordinar. In ultimul timp, Wall-Street a demarat Live Text, o sectiune in care cititorii interactioneaza cu experti din diverse domenii si primesc raspunsuri inteligente, absolut gratuit. Va recomandam Cultivarea, o miza pentru manageri?

Citeste si:
Inelele traznite ale lui Tournaire...
Inelele traznite ale lui...

DailyMail te tine la curent cu orice. Daca va plac barfele, zvonurile sau ultimele stiri si poze din showbiz, va recomandam sectiunea Tv&Showbiz.

Creierul uman, genetica, schimbarea climatica, noi stele si galaxii, epidemii, specii noi. Le poti descoperi pe toate pe NewScientist. Va recomandam pentru inceput sa cititi despre Otzi, mumia inghetata.

Daca iti place de Colbert, Stewart sau Letterman, pe Comedy Central poti vedea oricand show-urile lor savuroase, plus alte videoclipuri menite sa-ti binedispuna orice zi.

Smashingapps inseamna ajutor de nadejde pentru un spirit creativ. Daca esti web developer, aici vei gasi resurse care te vor ajuta in munca ta. Daca esti un simplu iubitor de frumos, aici vei gasi colectii impresionante de fotografii, creatii, desene, vectori..Iti recomandam 21 de fotografii macro.

Citeste si:
20 de lucruri nebune...dar bune!
20 de lucruri nebune...dar bune!

Smashing Magazine se bucura de o popularitate incredibila. Oarecum asemanator cu Smashingapps, SM te ajuta sa-ti optimizezi site-ul, sa-l faci mai aratos, sa-ti atragi cititorii, sa ai mai mult trafic si lista poate continua la nesfarsit. How to-urile sunt chiar delicioase, bine documentate si savurate din plin de cititori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.