Cu "inelele arhitecturale", maestrul a schimbat directia si a acaparat si mai mult atentia lumii. Ca sa va convingeti de unicitatea lor, le puteti vedea in galeria foto!

Inelele traznite ale lui Tournaire...

Nu trebuie sa fii primar ca sa invarti orasele pe degete. Poti face lucrul asta chiar in sensul propriu, dar te atentionam de pe acum ca te va costa o suma frumusica. Philippe Tournaire, un francez cu spirit inovator, vine dintr-o familie in care arta nonconformista s-a impletit de minune cu obiectele de decor iesite din comun, sub forma unor bijuterii pe care unii le pot considera grotesti, iar altii le pot adora...

Tournaire are multe magazine in Franta, unele chiar pe strazi importante din Paris. Ultima gaselnita a bijutierului rebel e reprezentata de o colectie de inele cel putin traznite, care au asezate pe ele case, monumente sau fortarete cu minarete, turnulete si ferestruici decorate cu diamante. Nu e de mirare ca inelele lui Philippe au preturi care depasesc si zece mii de euro; maestrul lucreaza cu aur, argint sau platina, peste care, la nevoie reproduce ferestrele, piscinele sau acoperisurile cu diamante, safire, rubine sau cristale mai mult sau mai putin pretioase...

Philippe s-a descoperit dintr-o data pasionat de sculptura si s-a dat batut pana cand nu a reusit sa-si faca un renume oarecum nisat, fiind supranumit si un sculptor in bijuterii. Creatorul are in portofoliul propriu mii de obiecte extraordinare, catalogate fara dubii drept bijuterii de lux, destinate celor care iubesc arta si frumosul deopotriva. Cu "inelele arhitecturale", maestrul a schimbat directia si a acaparat si mai mult atentia lumii. Ca sa va convingeti de unicitatea lor, le puteti vedea in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.