Daca primul film prezentat in format 3D a fost animatia Coraline, acum ii urmeaza o alta premiera, si anume, un film digital in format 4K. Si nu orice film, ci mult-asteptatul Ingeri si demoni, de Ron Howard.

Ingeri si demoni, la super rezolutie 4K

In urma cu doua saptamani cinematografele Hollywood Multiplex si CinemaPRO au implementat, in premiera mondiala, cele mai performante tehnologii digitale (4K) si 3D. Daca primul film prezentat in format 3D a fost animatia Coraline, acum ii urmeaza o alta premiera, si anume, un film digital in format 4K. Si nu orice film, ci mult-asteptatul Ingeri si demoni, de Ron Howard.

Profesorul Robert Langdon este chemat intr-o institutie de cercetare elvetiana pentru a descifra un semn de pe pieptul unui fizician ucis. Aici, cel mai respectat expert in simboluri antice din SUA, descopera indicii care il cutremura: explicatia care se contureaza conduce catre probabila reinviere unei vechi organizatii secrete cunoscuta sub numele de Illuminati si considerata de toti cunoscatorii drept cea mai teribila grupare care a existat vreodata pe Pamant.

Cercetarea pe care o desfasoara il aduce in imprejurimile Vaticanului, exact in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat 4 cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile identificate de Langdon in continuare, il vor pune pe acesta pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si ... Biserica Catolica.

Productia este continuarea succesului intitulat Codul lui Da Vinci si se bazeaza, la fel ca filmul predecesor, pe un roman scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului Ingeri si demoni / Angels & Demons are loc inaintea celei din The Da Vinci Code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.

Regizorul Ron Howard si-a ales si de aceasta data, cu mare atentie, distributia thrillerului Ingeri si demoni: Tom Hanks, Ewan Mcgregor, Stellan Skarsgard si Ayelet Zurer care se vor confrunta cu o serie de aventuri care de care mai periculoase si mai generatoare de adrenalina.

Filmul, in format digital 4K, va rula, incepand de vineri, 15 mai, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.