Te-ai gandit vreodata cat de bine este ca te-ai nascut barbat? E al naibii de bine.

Te-ai gandit vreodata cat de bine este ca te-ai nascut barbat? E al naibii de bine. Si nu trebuie sa fim acum misogini cu totii, dar sa recunoastem, unanim: ai multe avantaje. In primul rand, parintii te lasa mai usor si poti sa te distrezi pe cinste, oriunde. Expeditii pe jos, fotbal pana seara tarziu, scaldat, sporturi extreme si alte cele. Fara papusi.

Pe urma vine dupa copilarie, in viata unei femei, asa numita perioada fertila si posibilitatea de a da viata. Le iubim pentru chestia asta, dar hai sa recunoastem deschis. In timpul menstruatiei (faza excretorie, credeai ca nu stiu?) multe se poarta urat, sunt recalcitrante, se irita repede si dau vina pe aceasta perioada delicata. Noi suportam tot. Cu o saptamana inainte de perioada delicata, se poarta cam la fel pentru ca trebuie sa vina, le ies fel de fel de ciudatenii pe ten, se streseaza, se supara, sunt iar recalcitrante. Noi suportam tot. Saptamana de dupa perioada delicata, se poarta cam la fel, spunand ca tranzitia se face lent. Noi suportam tot. Mai raman 10 zile intregi, in care, daca ai noroc, primesti fericire deplina, bucurie si sex din belsug. Sa nu fim chiar atat de rai si sa admitem ca nu toate sunt asa. In respectivele 10 zile, poate apuci si tu sa iesi in oras. Stiu. Stai jumatate de ceas langa toaleta mall-ului pentru ca inauntru la fete e multa miscare browniana, bataie pe oglinda in special, schimb de rimeluri, privelisti la celelalte tinute haute-couture, pareri, barfe de-novo..Acum stai in picioare, gandindu-te cum, inainte de plecare, tu te-ai imbracat in 5 minute si ea tot in 5, dar ore. V-ati hotarat sa luati masa in oras, dar langa restaurant sunt atatea magazine cu pantofiori draguti, top-uri sexy, trenciuri nu stiu cum sau biju-uri extravagante. Orice iesire in oras este o mica sedinta de shopping. Fara exceptie. O iei cu tine cand te duci sa platesti factura la telefon, la sediul din coltul blocului, o rogi sa te astepte putin afara pentru ca inauntru oricum se plictiseste repede si, cand iesi, nu e de gasit. Noroc ca iti amintesti intr-o clipa cum stau lucrurile si intri in magazinul de alaturi, unde ea deja probeaza trei perechi de cizme. Pfff…

Gandeste-te si la discutiile relativ superficiale care se tin in fiecare zi, intre fete. De cand s-a inventat telefonul in general si cel mobil in particular, vorbeste cateva ore pe zi la el si se plange ca nu e bun, ca nu are autonomie. Nici tu nu prea mai ai autonomie, in sensul ca nu mai rezisti mult si iti iesi din pepeni. Unde tot ea te-a bagat. Tu mananci incet, o privesti, o analizezi, asculti conversatia extrem de interesanta si practic, ai iesit singur in oras. Desigur, nu e mereu asa. Uneori isi mai aduce aminte de tine, mai ales cand vine partea cu achitarea notei de plata..Sa nu incerci niciodata sa o intelegi. Nu vei reusi. Si nici nu trebuie. E un organism cu totul si cu totul diferit, sau cel putin asa pare uneori. Dar, multumindu-te ca te-ai nascut barbat, nu incerca sa crezi ca numai tu ai avantaje. Si, chiar daca ar fi asa, tot nu poti trai fara ele..

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Fetelor, noi va iubim asa cum sunteti, dar, sincer, tare ne bucuram ca suntem barbati!

Iata o campanie publicitara cat se poate de convingatoare: Men vs Women!

Men vs Women: capitolul dorinte..

Men vs Women: desigur, toaleta..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.