Heineken aduce pentru prima oara in Romania Barul de Gheata pe roti, dupa un mediatizat tur al Europei!

Heineken aduce pentru prima oara in Romania Barul de Gheata pe roti, dupa un mediatizat tur al Europei! Barul de Gheata pe roti a colindat tara, de la Constanta la Cluj si Timisoara, iar pe 21 august isi va deschide portile bucurestenilor. Barul va fi deschis intre 21 si 24 august, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), de la ora 15:00 la ora 22.00. Accesul este permis persoanelor de peste 18 ani.

Barul de Gheata pe roti este marea surpriza a campaniei “Heineken Served Extra Cold” de anul acesta - un camion care ofera o experienta memorabila a berii Heineken: trairile sunt la intensitate maxima, intr-un decor surprinzator. Daca afara temperatura ar putea atinge 40°C, barul pe roti Heineken aduce experienta Extra Cold, la o temperatura de -8°C.

La intrarea in bar vizitatorii vor primi o caciula si o haina calduroase. Echipati vor trece apoi prin toate camerele 'extra cold'. Ultima camera, cea care spune cele mai multe povesti, este camera de racire - aici vor putea savura un Heineken Served Extra Cold, la o temperatura de -8°C. Experienta Extra Cold nu trebuie sa se sfarseasca insa odata cu turul: la terasa Heineken, bucurestenii vor putea savura un Heineken Served Extra Cold, de data aceasta intr-un decor obisnuit, la o temperatura normala.

Barul Heineken de Gheata face inconjurul Europei, pornind din Amsterdam si continuandu-si drumul prin Germania, Grecia, Polonia, Spania si multe alte tari, vizitand peste 20 de orase europene.

In Romania, brandul Heineken face parte din portofoliul HEINEKEN ROMANIA SA, impreuna cu Zipfer, Gösser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau si Bucegi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.