Exhibitionismul este la moda! Vedetele nu se dau inapoi de la nimic nici cand se afla in lumina reflectoarelor.

Vedetele nu se dau inapoi de la nimic nici cand se afla in lumina reflectoarelor. Ca si cand carierele de actrite sau cantarete nu le-ar satisface suficient nevoia de a se afla in centrul atentiei, multe dintre staruri se remarca si prin metode mai putin ortodoxe. Astfel, exhibitionismul a devenit un "must" la Hollywood pentru cine vrea neaparat sa nu ramana indiferent presei si se pare ca lipsa chiloteilor este mai nou preferabila oricarui articol de lenjerie intima, fie el si de lux. Iata cateva dintre cele mai sexy vedete... prinse fara chilotei.

Pentru ca stim cu totii ce stil de viata "horror" a dus Britney Spears in ultimul timp, cu greu ne mai amintim perioada in care vedeta se tot lauda cu faptul ca este virgina, purta haine decente, se machia natural, scotea clip dupa clip si se tinea departe de scandaluri mondene. Acum Britney este deja arhicunoscuta pentru faptul ca, printre altele, nu poarta chilotei, desi prefera sa se imbrace cu fuste si rochii de-o palma. Prin urmare, jurnalistii au deja un portofoliu bogat care contine fotografii cu zona intima a vedetei. Pentru a vedea cateva din acestea, click aici.

Desi in momentul in care a auzit ca Britney se afiseaza fara lenjerie intima, Christina Aguilera a declarat ca isi compatimeste rivala si blameaza lipsa ei de decenta, acum vedeta ii calca pe urme. In sfarsit, fotografii au avut "onoarea" sa imortalizeze zona genitala depilata a Christinei, desi aceasta "s-a straduit" din rasputeri sa se ascunda... in spatele unuia dintre geamurile semitransparente ale masinii din care cobora in momentul in care a fost "asaltata" de reporteri. Pentru imagine, click aici.

Si Paris Hilton este o exhibitionista notorie. Vedeta, careia toata populatia masculina i-a admirat nurii in celebrul film home-made "One Night In Paris" isi afiseaza deseori zona intima ca si cand s-ar afla in competitie cu colegele ei de breasla. Cine stie, poate cineva se va gandi sa faca un top al celor mai aratoase vaginuri... Pentru a vedea imaginea, click aici.

Citeste si:
Celebrități care au fost bogate încă din copilărie
Celebrități care au fost...

De pe lista "vedetelor fara chilotei" nu putea lipsi Lindsay Lohan, una dintre rebelele Hollywood-ului, care in ultimul timp face furori cu noua ei orientare sexuala. Se pare ca vedeta are momentan o relatie cu DJ-ul britanic, Samantha Ronson. Cunoscuta pentru numeroasele ei escapade amoroase, precum si pentru ca este nelipsita de la petreceri mondene, de unde in general iese sprijinita la propriu de prieteni sau de bodyguarzi, Lindsay a avut numeroase aparitii exhibitioniste, neratate de jurnalisti. Imaginea, aici.

Mariah Carey
nu se afla departe de Britney Spears, cel putin in ceea ce priveste rochiile scurte pe care prefera sa le poarte fara lenjerie intima. E drept ca pentru o perioada presa nu a mai fost interesata de activitatile divei, mai ales dupa ce albumul ei, "Glitter", a esuat cu succes la capitolul vanzari, dar nu ne asteptam ca diva sa cerseasca atentie apeland la exhibitionism. Click aici pentru a vedea imaginea.

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

Sharon Stone a devenit renumita in lumea intreaga pentru scena fierbinte din "Basic Instict", in care si-a desfacut picioarele pentru a ne arata ca nu poarta chilotei. Cine nu si-ar dori sa fi fost in locul lui Michael Douglas...? Celebra imagine, aici.

Nurii Pamelei Anderson nu mai sunt o surpriza pentru nimeni. Celebra blonda de la Hollywood practic nu ar fi ajuns atat de celebra, daca nu ne-ar fi delectat constant cu calitatile ei fizice. Astfel, sanii siliconati ai Pamelei au fost doar un preview pentru ceea ce ne-a fost dat sa vedem apoi in reviste pentru adulti si in celebrul film home-made in care actrita face sex cu cantaretul, fostul ei sot si actualul partener de viata, Tommy Lee.

Imagini: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.