Si de data aceasta e mai necrutatoare ca oricand...

Si de data aceasta e mai necrutatoare ca oricand...

Alaturi de trupa Quartz, Gianina lanseaza piesa “Tip chic”, compozitia lui Amedeo Bolohoi (chitaristul trupei Quartz) pe versuri semnate de ea. “Chiar daca nu am mai aparut demult cu o melodie noua, asta nu inseamna ca am incetat vreun pic sa activez in lumea muzicii: am inregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele catorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mana de ajutor copiilor de la Eurovision Junior...” ne-a declarat Gianina.

Si pentru ca se tot spune despre romance ca sunt foarte frumoase, “Tip chic” se doreste a fi, cum spune in gluma artista, un studiu de caz prin care se urmareste daca tinerii domni de la noi se ridica la inaltimea domnisoarelor, atat de apreciate peste hotare pentru talentele lor multiple.

Corondan a lansat si o invitatie fetelor de a fotografia sau filma pe furis tipii chic, urmand apoi sa posteze imaginile pe contul ei de pe My Space. Acest material ar putea fi de folos la realizarea videoclipului pentru care acum se cauta un regizor. Si el, regizorul, trebuie sa fie un tip chic, desigur! Piesa poate fi ascultata si download-ata free, de pe contul de My Space al Gianinei. Pentru inceput va fi un extras pe single, urmand un remix cat de curand.

Odata cu revenirea Gianina & Quartz s-au hotarat sa faca lucrurile ca la carte si au o adevarata echipa care lucreaza cu si pentru ei: stylist - Marian Palie (revista Elle), designer - Wilhelmina Arz, hair stylist - Stephan Barbe, make-up - Mirela Vescan, coregraf - Dana Cavaleru, fosta componenta a trupei de pantomima a lui Dan Puric. Albumul la care au lucrat vreme de mai bine de un an, nu are inca un nume, nici casa de productie si va contine 12-14 piese. „Le vom lansa pe rand, una cate una, si pe toate la un loc, odata cu albumul, undeva la sfarsitul toamnei”, ne-a spus Gianina Corondan.

Citeste si:
Irina Rimes, povestea din spatele piesei „Nu știi tu să fii...
Irina Rimes, povestea din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.