Baneasa Shopping City si LeisurEXPO prezinta vizitatorilor un nou concept de lifestyle.

LeisurEXPO si Baneasa Shopping City - cel mai mare si mai nou fashion mall din Romania - prezinta vizitatorilor un nou concept de lifestyle. LeisurEXPO este primul targ specializat din Romania, care ofera modalitatea perfecta de expunere a categoriilor de produse premium destinate relaxarii si petrecerii timpului liber outdoor.

Cresterea exploziva a numarului proiectelor rezidentiale constituite mai ales in zona Capitalei a dus la o cerere tot mai mare de produse specifice, din categoria premium, si a creat premisele organizarii unui eveniment de asemenea anvergura.

Marci renumite apartinand segmentelor de Motorshow, Trend Fashion, Leisure si Outdoor Design vor prezenta variante sofisticate de distractie si agrement in aceasta vara in cadrul targului LeisurEXPO.

Timp de 4 zile, in perioada 3 - 6 iulie, la Baneasa Shopping City, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, poti alege diverse modalitati de agrement, te poti plimba printre masini, aeronave, ambarcatiuni spetaculoase si baloane cu aer cald. LeisurEXPO este prima manifestare de acest gen din Romania, in care oferta de lux pentru activitatile outdoor este prezentata publicului roman.

Companii producatoare sau importatoare de ambarcatiuni, echipamente si accesorii de agrement nautic; auto-moto (ATV, scutere, motociclete, masini de teren, cabrio etc.); articole sportive; echipamente si dotari pentru golf; mobilier, accesorii pentru terase si gradini; accesorii pentru camping; plante pentru interior si exterior; jucarii de exterior pentru copii, dar si companii de design peisagistic sunt asteptate la expozitie. Faimosul brand de motociclete Harley Davidson, Eden Spa – centru de infrumusetare si relaxare, Hydroline – constructii piscine, saune si mobilier de gradina sunt doar cateva dintre numele de referinta care vor fi prezente la eveniment.

LeisurEXPO este un targ inedit in cadrul caruia poti afla ultimele tendinte in ceea ce priveste design-ul peisagistic si amenajarea gradinilor si poti admira iahturi si ambarcatiuni de lux. Pentru cei pasionati de echitatie, zboruri si sporturi extreme, vanatoare sau pescuit, LeisurEXPO este locul unde vei gasi cele mai noi produse oferite de companii de profil.

Citeste si:
Târg de Sfântul Nicolae la Muzeul Naţional al Ţăranului Român
Târg de Sfântul Nicolae la...

Expozitia se va desfasura in perioada 3-6 iulie, la Baneasa Shopping City, locul de intalnire pentru iubitorii de extravaganta, intre orele 10.00-21.00. Intrarea este libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.