A treia seara magica din cadrul Euro 2008: meciul Romania - Franta poate fi urmarit astazi, incepand cu ora 19.00.

Odata cu inceperea Euro 2008, s-au declansat valuri de emotii si in spatiul mioritic. Diseara Romania va intalni Franta, una din cele mai bune echipe din lume, care a avut insa evolutii oscilante in ultimele meciuri de pregatire.

Nationala de fotbal a ajuns dupa opt ani la un turneu final si toata lumea spera sa nu fie eliminata dupa prima faza a Euro 2008, care a debutat sambata in Elvetia. Romanii au ajuns la acest turneu dupa o campanie de calificare reusita, terminand pe primul loc intr-o grupa dificila, unde i-au avut pe olandezi drept principali adversari. Totusi, se pare ca Nationala galbena nu a impresionat pe toata lumea, ci le-a trezit unora apetitul pentru a ne ironiza:

Francezii, supranumiti les bleus, au in mod cert prima sansa in acest meci, insa daca vor porni de la aceasta premisa, ar putea avea o surpriza neplacuta: jucatorii de talie mondiala (precum cei de mai jos), care de cele mai multe ori fac minuni cand au mingea la picior, ar putea calca pe o "coaja de banana" numita Romania.

Cunoastem nationalismul francez si, privind acesti jucatori de prima clasa, il putem intelege....

Karim Benzema



Thierry Henri

Franck Ribery

Samir Nasri

.... pe de alta parte, insa, ne intrebam daca nu cumva francezii isi supraevalueaza statutul:


Meciul Romania - Franta poate fi urmarit in aceasta seara, incepand cu ora 19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.