Creativitatea nu are limite. Daca vreti o dovada in acest sens, aflati de la noi care sunt cele mai bizare obiecte licitate pe internet.

eBay Inc. este una dintre cele mai mari companii de comert online, al carei portofoliu include proiecte precum PayPal, Skype, StubHub si nu mai putin celebrul eBay.com. Acesta din urma a fost dezvoltat de compania americana in anul 1995, fiind specializat pe shopping si licitatii online. Succesul site-ului nu este intamplator, avand in vedere ca multe dintre obiectele scoase la vanzare sunt cel putin ciudate. Pentru ca lista este neincapatoare, am selectat doar 6 dintre acestea.

1. Guma de mestecat din anii '80. Fara zahar!

Daca vreti sa aflati ce gust avea guma de mesatecat fabricata in anii '80, aveti sansa sa licitati online pentru un exemplar de Bubble Yum cu aroma de struguri. Suma de pornire este de 2$, iar pana in prezent s-a inregistrat o singura cerere.

2. Felie de cartof in forma de... Stewie, personaj din serialul "Family Guy".

Ti-ar placea sa mananci alimente care seamana cu personajele tale favorite din filme sau desene animate? Cineva s-a gandit la fanii lui Stewie, celebrul personaj din "Family Guy", si l-a scos la licitatie pe eBay sub forma de cartof prajit. Din nefericire pentru unii, oferta a expirat pe 26 mai, iar suma de pornire a fost de 19.99$.

3. Bucati de iPod, stricat de tatal celui care a scos piesele la licitatie

Cine ar vrea sa cumpere un iPod stricat? Cel putin 23 de oameni. Atatia doritori au fost inregistrati in cadrul acestei licitatii care s-a incheiat la data de 13 mai. Suma record a fost de 16$.

4. Sotia se razbuna si vinde... telecomanda folosita excesiv de sotul ei

Se pare ca orice mariaj reusit presupune o serie de compromisuri. Daca unul dintre soti incepe sa incalce constant regulile casei, trebuie sa suporte consecintele. Probabil ca sotul femeii care a licitat aceasta telecomanda a preferat televizorul oricarei activitati conjugale. Licitatia s-a incheiat cu suma de 0.99$.

Citeste si:
Diverse produse periculoase de slăbit au fost vândute pe site-uri...
Diverse produse periculoase...

5. Jacheta patata... in forma de pui de gaina

Aceasta jacheta a fost patata cu ulei, care s-a impregnat in material sub forma unui pui de gaina. Se pare ca sotia posesorului jachetei a fost atat de incantata de pata haioasa incat a scos-o la vanzare pe internet, cu pretul de pornire de 0.99$. Licitatia s-a incheiat pe 26 aprilie.

6. Picturi realizate de o broasca testoasa

Iata o noua forma de arta, destul de apreciata in randul celor care liciteaza pe eBay. Conform proprietarului, aceasta opera de arta este realizata de propria broasca testoasa, pe nume Koopa. Se pare ca animalul si-a format deja un public tinta, avand in vedere ca tabloul s-a licitat in randul a 59 de persoane. Ofera s-a incheiat pe 29 aprilie, cu suma de 1.025$.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.