De douazeci de ani sunt pe piata muzicala internationala si in avangarda muzicii pop-dance.

Pet Shop Boys la Bucuresti in turneul de promovare al albumului "Fundamantal".
19 octombrie 2007 - Sala Palatului.

De douazeci de ani sunt pe piata muzicala internationala si in avangarda muzicii pop-dance. De douazeci de ani inventeaza stiluri noi, lanseaza hit-uri si remixeaza marii artisti ai momentului. De douazeci de ani sunt asteptati si in Romania. Pe 19 octombrie 2007 sunt insa aici.

Cei nostalgici dupa "It's A Sin", "West End Girls", "Domino Dancing", cine i-a redescoperit in anii '90 cu "Go West" sau "Home And Dry", sau cei care au fost vrajiti recent de "Minimal" sau "Flamboyant" sunt invitati pe 19 octombrie 2007, incepand cu orele 19.30 la Sala Palatului la un spectacol electrizant la propriu si la figurat. Muzica live pe computer.

Iata ce spune Neil Tennant, vocalul trupei, despre show-ul lor: "Ne place muzica electronica si asta e modul nostru de a canta. Asa inregistram si discurile noastre, programand computere. Nu e niciun secret ascuns aici. Totul e facut intr-un mod cat se poate de logic".

Asteptati-va la sonoritati metalice dublate de melodii simple, la vocea inconfundabila a lui Tennant live si la demonstratii de vrajitorie computerizata din partea lui Chris Lowe. Hit-uri vechi sau noi cu un sound care defineste muzica anului 2007. E o garantie faptul ca Pet Shop Boys vor transforma noaptea de 19 octombrie 2007 intr-o combinatie de discoteca a anilor '80 cu un club de superfite din zilele noastre. Luati parte la acest miracol si luati aminte!

Biletele se gasesc la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Reteaua Carrefour, Teatrul National, Teatrul de Comedie, teatrul Nottara, Statiile de metrou Unirii 1 si 2 si online la: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro.

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.