De citit si dat mai departe!

Se spune ca femeile sunt de pe Venus, iar barbatii de pe Marte. Noi credem ca si barbatii si femeile sunt de pe Pamant, dar intre noi exista in mod clar cateva diferente. Cum ne putem da seama care sunt acestea? Comparand jurnalul unei femei cu cel al unui barbat.

Jurnalul ei

"Draga Jurnalule,

In seara aceasta mi s-a parut ca sotul meu se poarta ciudat. Facusem planuri sa ne intalnim la un restaurant si sa cinam. Statusem toata ziua prin magazine cu cateva prietene, asa ca initial am crezut ca este suparat pentru ca am intarziat un pic, dar nu a comentat deloc asupra acestui fapt. Conversatia lancezea, asa ca i-am propus sa mergem intr-un loc mai linistit ca sa putem vorbi. A fost de acord, dar nu a spus prea multe. L-am intrebat ce s-a intamplat. Mi-a spus ‘Nimic’. L-am intrebat daca este suparat din cauza mea. Mi-a raspuns ca nu este suparat si ca nu are nicio legatura cu mine. In drum spre casa, i-am spus ca il iubesc. A zambit usor si a continuat sa conduca. Nu pot sa imi explic comportamentul lui, nu inteleg de ce nu mi-a spus ca si el ma iubeste. Cand am ajuns acasa, m-am simtit de parca l-as fi pierdut de tot, de parca nu ar mai fi vrut sa aiba de aface cu mine. A stat in liniste si s-a uitat la televizor. A continuat sa fie distant si absent. In cele din urma, am decis sa ma duc la culcare. 15 minute mai tarziu, a venit si el. Inca il simteam absent, cu gandurile in cu totul alta parta. A adormit – am plans. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandea la altcineva. Viata mea este un dezastru."

Jurnalul lui

"Draga jurnalule, Nu-mi porneste motocicleta. Nu-mi pot da seama de ce."

Cele doua “jurnale” au circulat sub forma de gluma pe internet, dar trebuie sa recunoaste ca exista o urma de adevar in ele. :D

Foto main: cuplu sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.